Üdvözöllek a blogomon!

2018. február 7., szerda

Szív fülbevaló

Szív fülbevaló
-Valentin napra-


Ma ezt a Valentin napi fülbevalót készítettem el. Szeretek fülbevalókat gyártani, bár én csak ritkán hordom őket, mert legnagyobb sajnálatomra nem bírja a fülem a bizsut. De ettől függetlenül nagy rajongójuk vagyok, rengeteg van belőle, és gyakran készítek is. Sógornőm pedig rajongója az általam készített daraboknak, úgyhogy időről időre meglepem egy-egy darabbal. Ezt a mintát a Pinteresten találtam, nagyon megtetszett, és alapanyagom is volt hozzá, így el is készítettem...

Lássuk, mi kell hozzá:
  • vékony damil (0.3-as)
  • 1 pár fülbevaló alap
  • 2 talpas szerelőpálca
  • 2 db piros bicon gyöngy
  • 6 db fehér tekla gyöngy
  • 8 db piros tekla gyöngy
  • fehér kásagyöngy


Elkészítése:

1.) Készítsük elő a hozzávalókat.
2.) Fűzzünk fel a damilra a gyöngyöket ebben a sorrendben: 1 fehér tekla-3 kása-1 piros tekla-1 fehér tekla-1 piros tekla-12 kása-1 bicon-4 kása.
3.) Az első három kásába fűzzünk vissza.
4.) Majd az egyedül álló fehér tekla mellé fűzzük fel a következő gyöngyöket: 3 kása-1 piros tekla-1 fehér tekla-1 piros tekla-12 kása, ebben a sorrendben.
5.) A szabadon álló véget, amire felfűztük az imént a sort, fűzzük bele felülről a biconba, majd fűzzünk fel hozzá még 4 kását.


6.) Öltsünk vissza  az egyedülálló fehér tekla másik oldalán lévő 3 kásába, és ezzel ki is alakítottuk a szív formáját. Kössük el a damilt, nem lesz szükség már rá!
7.) A biconon dugjuk át a szerelőpálcát.
8.) Egy kúpos fogó segítségével hajtsunk hurkot a szerelőpálca végére.
9.) Tegyük fel a fülbevaló alapot, és az egyik darabbal el is készültünk.
10.) Készítsük el a másik darabot is.


Körülbelül egy óra alatt el is készült ez az aranyos kis fülbevaló. Kiváló ajándék akár Valentin napra, akár Anyák napjára, de mi magunk is viselhetjük ezt a szép egyedi darabot!


Jó munkát hozzá!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Translate