Üdvözöllek a blogomon!

2018. február 20., kedd

Bögrés Raffaello

Bögrés Raffaello



Ki ne szeretné a raffaellot? Bár ez nem a klasszikus golyó változat, ami finom kókuszos krémmel van töltve, és egy mandula csücsül a közepébe. ez egy jóval olcsóbb, és gyorsabb változat, melynek krémességét a rácsurgatott tejszín adja, mely remekül kiegészíti a kókusz pelyhek szárazabb textúráját. Nagyon finom, érdemes kipróbálni...

Hozzávalók:
  • 2 tojás
  • 1 bögre tej
  • 2 bögre rétesliszt
  • ½ bögre olvasztott margarin
  • 1 csg. sütőpor
  • 1 bögre cukor

Tetejére:
  • ½ bögre cukor
  • ½ bögre kókuszreszelék
  • 1 bögre habtejszín


Elkészítése:

A hozzávalókat egy tálba mérjük, és sima tésztává keverjük. Egy kisebb tepsit kivajazunk- kilisztezünk, és a masszát belesimítjuk. Rászórjuk a tetejére szánt cukrot, és a kókuszreszeléket. Előmelegített sütőben, 180 fokon 20-30 perc alatt, tűpróbáig sütjük. 
A forró sütire öntjük a tejszínt, amit a süti be fog szívni. Ha kihűlt, megszórjuk még kókuszreszelékkel, és szépen felkockázzuk.


Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Translate