Üdvözöllek a blogomon!

2017. december 15., péntek

Gesztenyés kehely

Gesztenyés kehely




Ezzel a recepttel legelőször a Pinterest-en találkoztam. Valami gyors finomságot kerestem, mert megbeszéltük a Barátnőmmel, hogy feljön kávézni, és Őt szerettem volna valami finommal meglepni. Mivel gesztenye rajongó, a választásom sikeresnek bizonyult.
A recept egyébként megtalálható az Aranka krémpor hátoldalán is, a receptjavaslatnál is.



Hozzávalók 4 kehelyhez:

  • 1 gesztenyemassza
  • 2,5 dl tej
  • 2 dl tejszín
  • 1 csomag vanília ízű Aranka krémpor


Díszítéshez:

  • tortadara
Elkészítése:

A krémport a tejjel kikeverjük. A tejszínt habbá verjük. A gesztenyemasszát lereszeljük, vagy villával megtörjük, és a krémmel kikeverjük.
A kelyhek aljába eloszlatjuk a tejszínhab felét, majd rákanalazzuk a gesztenyés krémet. A maradék tejszínhabbal, és tortadarával díszítjük.


Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Translate