Gesztenyés kehely
Ezzel a recepttel legelőször a Pinterest-en találkoztam. Valami gyors finomságot kerestem, mert megbeszéltük a Barátnőmmel, hogy feljön kávézni, és Őt szerettem volna valami finommal meglepni. Mivel gesztenye rajongó, a választásom sikeresnek bizonyult.
A recept egyébként megtalálható az Aranka krémpor hátoldalán is, a receptjavaslatnál is.
Hozzávalók 4 kehelyhez:
Díszítéshez:
- 1 gesztenyemassza
- 2,5 dl tej
- 2 dl tejszín
- 1 csomag vanília ízű Aranka krémpor
- tortadara
Elkészítése:
A krémport a tejjel kikeverjük. A tejszínt habbá verjük. A gesztenyemasszát lereszeljük, vagy villával megtörjük, és a krémmel kikeverjük.
A kelyhek aljába eloszlatjuk a tejszínhab felét, majd rákanalazzuk a gesztenyés krémet. A maradék tejszínhabbal, és tortadarával díszítjük.
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése