Üdvözöllek a blogomon!

2017. december 14., csütörtök

Gesztenyés karaj

Gesztenyés karaj


Ezt a receptet Keresztanyám hagyományozta Rám évekkel ezelőtt, azóta szerepel a karácsonyi menüm lehetőségei között.


Hozzávalók:
  • 8 szelet sertéskaraj 
  • 30 dkg darált hús 
  • 25 dkg gesztenyemassza (már kapható natúr változatban is) 
  • 1 tojás 
  • só, bors 
  • 8 szelet bacon szalonna 
Elkészítés:

A szeleteket kiklopfoljuk. Besózzuk. A gesztenyemasszát összegyúrjuk a darált hússal, és a tojással, sóval, borssal. A húsokat megtöltjük, és belecsavarjuk őket a baconbe.
Sütőben, közepes lángon pirosra sütjük.
Hercegnő burgonyával, vagy esetleg rizzsel, vegyes körettel tálaljuk.



Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Translate