Üdvözöllek a blogomon!

2017. december 21., csütörtök

Albert kekszes

Albert kekszes


Ez a süti a gyerekeim, egyik nagy kedvence. 
Igazi vendégváró finomság, bár azt észbe kell tartani, hogy már előtte nap el kell készíteni.
A recept a nagymamájuktól való, ő szokta elkészíteni az unokáknak.

Hozzávalók:
  • 2 nagy csg. Albert keksz 
  • 2 csg. csokoládés pudingpor 
  • 5 dl tej 
  • ½ dl presszókávé 
  • 15 dkg cukor 
  • 2 ek. kakaópor 
  • 25 dkg margarin 
Elkészítés:

A pudingporból, és a tejből a megadott leírás szerint elkészítjük a pudingot. Langyosra hűtjük. A kávét a cukorral, kakaóporral, és a margarinnal felfőzzük, és ezt is félig kihűtjük.
A két krémet összekeverjük. Kiskanálnyi adagokkal a kekszeket összeragasztgatjuk, majd a tetejét is bevonjuk.
1 éjszakán át hűtőben dermesztjük, másnap ferdén szeleteljük.


Jó étvágyat!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rendszeres olvasók

Translate