Albert kekszes
Ez a süti a gyerekeim, egyik nagy kedvence.
Igazi vendégváró finomság, bár azt észbe kell tartani, hogy már előtte nap el kell készíteni.
A recept a nagymamájuktól való, ő szokta elkészíteni az unokáknak.
- 2 nagy csg. Albert keksz
- 2 csg. csokoládés pudingpor
- 5 dl tej
- ½ dl presszókávé
- 15 dkg cukor
- 2 ek. kakaópor
- 25 dkg margarin
Elkészítés:
A pudingporból, és a tejből a megadott leírás szerint elkészítjük a pudingot. Langyosra hűtjük. A kávét a cukorral, kakaóporral, és a margarinnal felfőzzük, és ezt is félig kihűtjük.
A két krémet összekeverjük. Kiskanálnyi adagokkal a kekszeket összeragasztgatjuk, majd a tetejét is bevonjuk.
1 éjszakán át hűtőben dermesztjük, másnap ferdén szeleteljük.
Jó étvágyat!!!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése